top of page

AUTHENTIEKE KRAAMREPORTAGE
NIET GEPOSSERDE NEWBORNSESSIE IN AMSTERDAM E.O. 

De kraamtijd. Vaak staat je hele leven staat op zijn kop. Bijkomen van de bevalling, kraamvisite, voedingen, luiers verschonen, je baby leren kennen, gebroken nachten, misschien onzekerheden, of je aandacht verdelen tussen je kinderen. Soms zit je op de roze wolk en soms, laten we eerlijk zijn, is het pittig. Maar hoe dan ook, één ding is zeker: het gaat ontzettend snel en je baby verandert ook in razend tempo. En voordat je het weet heb je geen newborn meer en vergeet je ook wel eens hoe het was. Die eerste dagen met je baby. Samen op het bed. (Borst)voeding. Die babyvoetjes. Met de grote broer of zus. De eerste keer in bad. Of samen onder de douche. Kennismaken met je hond. Ik leg alles vast tijdens een kraamreportage, zodat je niks meer vergeet, ook als die hectische, maar liefdevolle kraamtijd over is. Tijdens de newbornsessie kan je ook kiezen voor een korte film  welke je kunt gebruiken als digitale geboortekaartje.

Natuurlijke en authentieke kraamreportages – dat is waar ik me als geboortefotograaf op richt. Als je op zoek bent naar een niet-geposeerde newbornsessie, ben je bij mij aan het juiste adres. Maar wat is het verschil tussen een kraamreportage en een geposeerde newbornsessie?

Een geposeerde newbornsessie is een traditionele benadering waarbij de nadruk ligt op gestylde en geposeerde foto's van je pasgeboren baby. Hierbij worden zorgvuldig geselecteerde settings en poses gebruikt om het perfecte beeld te creëren. Het resultaat is vaak schattig maar alles behalve echt en realistisch.

Daarentegen biedt een documentaire kraamreportage een meer spontane en natuurlijke benadering. Binnen de eerste week na de geboorte leg ik als geboortefotograaf de echte en ongefilterde momenten vast. Hierbij draait het om het vastleggen van echte emoties, interacties en de allereerste bijzondere momenten van jullie als gezin. Er wordt niet geposeerd, maar ik observeer en fotografeer terwijl het dagelijkse leven zich ontvouwt.

Mijn doel met een documentaire kraamreportage is om jullie verhaal te vertellen. Ik leg de kleine details vast, zoals het voeden van de baby, het verschonen van luiers en de tedere knuffelmomenten. Op deze manier ontstaat een oprecht en prachtig beeld van jullie eerste dagen als kersverse ouders.

Een documentaire kraamreportage creëert een mooie herinnering aan een periode die vaak als een waas voorbijgaat. De foto's nemen je terug naar al die momenten, de liefde die jullie als gezin hebben ervaren.

Dus, als je op zoek bent naar een kraamreportage in Amsterdam en omgeving die jullie verhaal op een authentieke manier vastlegt, ben ik er om jullie te helpen. Neem gerust contact met me op en laten we samen prachtige herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

bottom of page