top of page
Geboortefotografie Amsterdam.jpg

GEBOORTEFOTOGRAFIE
AMSTERDAM

Anker 1

CAPTURING THE BEAUTY OF BIRTH.

AND NOTHING ELSE.

JOUW GEBOORTEFOTOGRAAF IN
Amsterdam

Ik ben Dora en ik ben super blij dat je hier bent! Waarom? Omdat ik niet wil dat je dezelfde fout maakt als ik. Ik heb namelijk geen foto's van de geboorte van mijn kinderen. In die tijd bestond bevallingsfotografie nog niet en pas jaren na mijn laatste bevalling begon ik te werken als één van de eerste geboortefotografen van Nederland.

Nu, 10 jaar later kiezen steeds meer ouders voor geboortefotografie en ik heb inmiddels bijna 200 geboortes mogen vastleggen. Hierdoor ben ik de meest ervaren geboortefotograaf van Amsterdam en omgeving. Of je nou thuis in bad gaat bevallen, of in het ziekenhuis via een keizersnede, je zult ontzettend blij zijn dat je je bevalling liet vastleggen en deze magische momenten kan herbeleven.

dora.jpg

GEBOORTEFILM + GEBOORTEFOTO

IMG_8632_edited.jpg
GEBOORTEGIDS

Waarom geboortefotografie?

Ben je zwanger en heb je interesse in geboortefotografie maar heb je 1000 vragen? Heeft je partner twijfels? Geen paniek! Ik heb de 5 + 1 meest voorkomende vragen verzameld en voor je beantwoord in mijn digitale gratis geboortegids!

"DORA WEET DE PUURHEID VAN HET MOMENT TE VANGEN. BESCHEIDEN, LIEFDEVOL, PROFESSIONEEL EN INTEGER. ZE HEEFT ONS EEN GESCHENK VAN ONSCHATBARE WAARDE GEGEVEN. DAT HADDEN WE VAN TEVOREN NOOIT KUNNEN BEDENKEN."

DBF04436.jpg

Afspreken?

Het is nooit te vroeg om contact op te nemen. Stuur vandaag nog een mail want er zijn maar een aantal plekken per maand beschikbaar. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!

arrow&v

Bedankt voor je mail! Ik neem meestal binnen 24 uur contact met je op. Niets gehoord? Check je spambox!

"EEN FOTOGRAAF BIJ DE BEVALLING. HET IS OOK WAT. MAAR ONS ADVIES IS GEWOON DOEN! MET ONZE GEBOORTEREPORTAGE ZIJN WIJ ONWAARSCHIJNLIJK GELUKKIG. IK KAN BIJNA NIET OMSCHRIJVEN HOE WAARDEVOL HET IS OM AL ONZE INTIEME, MOOIE, INTENSE EN LIEFDEVOLLE MOMENTEN ZO VASTGELEGD TE ZIEN."
 
bottom of page