top of page
DBF08361-Edit.jpg
Anker 1

DORA BARENS 
GEBOORTEFOTOGRAAF IN AMSTERDAM

Ik ben Dora en ik ben super blij dat je hier bent! Waarom? Omdat ik niet wil dat je dezelfde fout maakt als ik. Ik heb namelijk geen foto's van de geboorte van mijn kinderen. In die tijd bestond bevallingsfotografie nog niet en pas jaren na mijn laatste bevalling begon ik te werken als één van de eerste geboortefotografen van Nederland.

Nu, 10 jaar later kiezen steeds meer ouders voor geboortefotografie en ik heb inmiddels bijna 200 geboortes mogen vastleggen. Hierdoor ben ik de meest ervaren geboortefotograaf van Amsterdam en omgeving. Of je nou thuis in bad gaat bevallen, of in het ziekenhuis via een keizersnede, je zult ontzettend blij zijn dat je je bevalling liet vastleggen en deze magische momenten kan herbeleven.

DBKF9141.jpg
DORA WEET DE PUURHEID VAN HET MOMENT TE VANGEN. BESCHEIDEN, LIEFDEVOL, PROFESSIONEEL EN INTEGER. ZE HEEFT ONS EEN GESCHENK VAN ONSCHATBARE WAARDE GEGEVEN. DAT HADDEN WE VAN TEVOREN NOOIT KUNNEN BEDENKEN.

Lucienne, Amsterdam

GEBOORTEFOTOGRAFIE IN AMSTERDAM
JOUW BEVALLING VASTGELEGD DOOR DE MEEST ERVAREN GEBOORTEFOTOGRAAF VAN AMSTERDAM

Als geboortefotograaf in Amsterdam ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de meest intieme en kostbare momenten van jouw bevalling. Met mijn passie voor geboortefotografie en ervaring in Amsterdam, ben ik er om jouw geboorteverhaal op een prachtige manier vast te leggen.

Als je geboortefotograaf bij je bevalling in Amsterdam, begrijp ik de unieke uitdagingen en vreugde die gepaard gaan met dit bijzondere moment. Mijn discrete aanwezigheid zorgt ervoor dat jouw bevalling niet wordt verstoord, maar juist wordt verrijkt met prachtige herinneringen die je voor altijd kunt koesteren.

Met mijn expertise en ervaring als geboortefotograaf in Amsterdam, weet ik precies hoe ik de juiste momenten op het juiste moment kan vastleggen. Ik zorg ervoor dat elke glimlach, elke traan en elke liefdevolle blik wordt vereeuwigd, zodat je deze kostbare herinneringen kunt delen met je dierbaren.

Geboortefotografie in Amsterdam is meer dan alleen het vastleggen van foto's; het is het vastleggen van het verhaal van jouw bevalling. Ik documenteer de kracht, liefde en verbondenheid die tijdens dit unieke moment worden ervaren, zodat je deze emoties keer op keer kunt herbeleven.

Als geboortefotograaf in Amsterdam sta ik klaar om jouw geboorteverhaal te vertellen door middel van prachtige en betekenisvolle beelden. Neem vandaag nog contact met me op om jouw wensen te bespreken en een blijvende herinnering te creëren met bevallingsfotografie in Amsterdam.

bottom of page