top of page
DBKF7187-DeNoiseAI-severe-noise.jpg

GEBOORTEFOTOGRAFIE
AMSTELVEEN

Anker 1

CAPTURING THE BEAUTY OF BIRTH.

AND NOTHING ELSE.

JOUW GEBOORTEFOTOGRAAF IN

Amstelveen

Ik ben Dora en ik ben super blij dat je hier bent! Waarom? Omdat ik niet wil dat je dezelfde fout maakt als ik. Ik heb namelijk geen foto's van de geboorte van mijn kinderen. En daar heb ik ontzettend veel spijt van. In die tijd bestond bevallingsfotografie nog niet en pas jaren na mijn laatste bevalling begon ik te werken als één van de eerste geboortefotografen van Nederland.

Nu, 10 jaar later kiezen steeds meer ouders voor geboortefotografie en ik heb inmiddels bijna 200 geboortes mogen vastleggen. Hierdoor ben ik de meest ervaren geboortefotograaf van Amstelveen en omgeving. Of je nou thuis in bad gaat bevallen, of in het ziekenhuis via een keizersnede, je zult ontzettend blij zijn dat je je bevalling liet vastleggen en deze magische momenten kan herbeleven.

dora.jpg
IMG_8632_edited.jpg

Geboortefotografie in
Amstelveen

Wist je dat geboortefotografie is regio verbonden? Soms gaat een bevalling heel snel waardoor een fotograaf uit de andere kant van het land niet op tijd kan zijn. Maar ik heb goed nieuws voor je! Woon je in Amstelveen? Ik ook! Daardoor kan ik in no time bij je bevalling zijn. En nog meer goed nieuws! Ik ken bijna alle verloskundigen en gynaecologen in Amstelveen én ik heb een exclusieve samenwerkingsverband met het Amstelland ziekenhuis in Amstelveen. Hierdoor kan ik niet alleen heel fijn samenwerken met het medisch team, maar ik ben ook welkom op de ok, mocht jouw bevalling een keizersnede worden.

Daarnaast ben ik de enige geboortefotograaf in de omgeving die ook kan filmen. Ik maak echte geboortevideo's. Dus geen saaie slideshow's maar een echte geboortefilm met jou en je baby in de hoofdrol.

"DORA WEET DE PUURHEID VAN HET MOMENT TE VANGEN. BESCHEIDEN, LIEFDEVOL, PROFESSIONEEL EN INTEGER. ZE HEEFT ONS EEN GESCHENK VAN ONSCHATBARE WAARDE GEGEVEN. DAT HADDEN WE VAN TEVOREN NOOIT KUNNEN BEDENKEN."

DBF04436.jpg

HAPPY CLIENTS

Ook zij hebben mij gekozen

Nina de Bruijn

auteur, Chicks love food

DBF09329.jpg
DBF09474.jpg

Afspreken?

Het is nooit te vroeg om contact op te nemen. Stuur vandaag nog een mail want er zijn maar een aantal plekken per maand beschikbaar. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!

arrow&v

Bedankt voor je mail! Ik neem meestal binnen 24 uur contact met je op. Niets gehoord? Check je spambox!

"EEN FOTOGRAAF BIJ DE BEVALLING. HET IS OOK WAT. MAAR ONS ADVIES IS GEWOON DOEN! MET ONZE GEBOORTEREPORTAGE ZIJN WIJ ONWAARSCHIJNLIJK GELUKKIG. IK KAN BIJNA NIET OMSCHRIJVEN HOE WAARDEVOL HET IS OM AL ONZE INTIEME, MOOIE, INTENSE EN LIEFDEVOLLE MOMENTEN ZO VASTGELEGD TE ZIEN."
 
DBF06730.jpg
DBF07213-Edit.jpg

Laura Ponticorvo

mediapersoonlijkheid, youtuber, influencer

bottom of page