top of page

GEBOORTEFOTGORAFIE BIJ EEN
GEPLANDE KEIZERSNEDE

WAAROM WIL JE JE KEIZERSNEDE LATEN FOTOGRAFEREN?

Omdat dit de geboorte van je kindje is. Dit is jullie verhaal. En elk geboorteverhaal verdient vastgelegd te worden. Daarnaast gaat een keizersnede best snel en je kan achteraf amper beseffen wat er gebeurde. Dan is het heel mooi om alle mooie beelden terug te kijken: de allereerste momenten van het leven van je baby. Alle emoties, alle tranen. Alle kleine details. En als je 10 jaar later je geboortealbum openslaat zie je niet alleen je toen nog hele kleine baby, maar ben je ook trots want dit is definitely not the easy way out and you just did it!

CHECK

BESCHIKBAARHEID

Ik laat je het zsm weten! Check je mail (en spambox)!

DBG03739-Edit.jpg

DE MOEDER GEASSISTEERDE KEIZERSNEDE
MAC: MOTHER ASSISTED C-SECTION

Dit is dé beste ontwikkeling van het afgelopen jaren: de moeder geassisteerde keizersnede oftewel een natuurlijkere alternatief voor een traditionele keizersnede. Als je voor deze keizersnede kiest ben je actief betrokken bij de bevalling want jij mag zelf je baby uit je buik tillen en meteen op je borst leggen voor de allereerste knuffel. Hoe bijzonder is dat?

En weet je wat nóg meer bijzonder is? Als je dit terug kan kijken! Gelukkig kan je in steeds meer ziekenhuizen kiezen voor een moeder geassisteerde keizersnede, zoals in mijn thuisbasis Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen of in het Diakonessenhuis in Utrecht. In beide ziekenhuizen ben ik als geboortefotograaf ook welkom om het vast te leggen.

Bekijk hier de blog, geboortefilm en ervaring over de moeder geassisteerde keizersnede van Laura Ponticorvo. 

SAMENWERKENDE
ZIEKENHUIZEN 

Het is in steeds meer ziekenhuizen mogelijk om je keizersnede te laten fotograferen. Dankzij mijn 13 jaar ervaring heb ik met meerdere ziekenhuizen in mijn regio een (soms exclusieve) samenwerkingsverband. Echter, je kunt altijd vragen in jouw ziekenhuis naar de mogelijkheden want gelukkig openen de deuren van de ok's steeds vaker voor professionele geboortefotografen.

Mocht het in jouw ziekenhuis toch geen optie zijn, dan is het altijd mogelijk om over te stappen naar een ziekenhuis waar het wel mogelijk is. En jij zou echt niet de eerste zijn.

Op dit moment ben ik welkom op de ok in de volgende ziekenhuizen:

  • Ziekenhuis Amstelland, Amstelveen | óók moeder geassisteerde keizersnede

  • Spaarne Gasthuis, Haarlem

  • UMC locatie AMC, Amsterdam

  • Diakonessenhuis, Utrecht | óók moeder geassisteerde keizersnede

  • Zaans Medisch Centrum, Zaandam

  • Meander Medisch Centrum, Amersfoort

bottom of page