top of page
DBF04793-Edit-Edit.jpg

10 JAAR ERVARING

De meest ervaren geboortefotograaf

FULLTIME
Fulltime fotograaf - uitstekende  beschikbaarheid

SAMENWERKING

Preferred partner van verschillende ziekenhuizen

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 7-10 dagen wordt je reportage geleverd

VERFIJND

Pure, echte momenten smaakvol vastgelegd

ONTDEK GEBOORTEFOTOGRAFIE
EEN FOTOGRAAF BIJ JE BEVALLING. HOE WERKT HET?

STAP 1 - NEEM CONTACT OP

Vul het contactformulier in, stuur een mailtje of bel me. Ik stuur altijd binnen 24 uur een reactie, mocht je niets hebben ontvangen, check dan je spambox. Easy as that.

STAP 2 - LET'S MEET

Ik kom graag een keertje bij je langs om kennis te maken of we kunnen even videobellen. Ik vertel je graag over mijn werk(wijze), laat je mijn prachtige albums zien en voelen, je krijgt antwoord op al je vragen en we bespreken natuurlijk je wensen.

STAP 3 - RESERVEREN

Als je hebt besloten om te boeken, stuur ik je het intake formulier en de factuur voor de aanbetaling. Daarna staat je uitgerekende datum definitief gereserveerd in mijn agenda. We houden contact en alles wat je hoeft te doen is je buik te laten groeien. Vanaf 38 weken sta ik dag en nacht klaar voor jullie.

STAP 4 - BABY TIME

De langverwachte dag is aangebroken! Ik kom naar je toe in de actieve fase (rond 5 cm ontsluiting) en maak van deze waardevolle momenten een prachtige herinnering. Ik laat je in je eigen bubbel en werk haarfijn samen met de zorgverleners in de achtergrond. Maar mocht je mij nodig hebben, dan ben ik er voor je.

STAP 5 - GENIET!

Meestal één week na de geboorte van je baby is het al zover! Zorg dat je genoeg tissues in huis hebt, want je gaat de allereerste keer je geboorteverhaal terugkijken!
Daarna gaan we samen het mooiste boek van je leven maken. Jij kiest de foto's en de cover voor het album en ik doe de rest.

DBF05196-Edit.jpg

Awards

SILVER AWARD 2022

International Association of Professional Birth Photographers
 

HONORABLE MENTION 2022

International Association of Professional Birth Photographers

BRONZE AWARD 2020

Birth Becomes You Image Review

IMAGE OF THE YEAR 2019

International Association of Professional Birth Photographers

PEOPLE'S CHOICE AWARD 2019

Birth Becomes You Image Contest

In de media

oudersvannu-logo.png
AT5-logo-2-300x300.png
logo.png
RTL_4_logo_2005_edited.png
SBS6-logo-2018_edited.png
linda.png
Amstelveens-Nieuwsblad.png
kiindlogozwart.png
logo.png
vanity-fair-logo.png
logo-minime-dark.png
huffpost-logo-png-9.png
Glamour.png

GEBOORTEFOTOGRAFIE IN AMSTERDAM

Als jij op zoek bent naar een geboortefotograaf in Amsterdam en omgeving, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een passie voor het vastleggen van prachtige momenten tijdens een bevalling en ik ben ervaren en professioneel in mijn vak.
Ik focus mij op het vastleggen van de meest bijzondere momenten tijdens de bevalling, van de weeën tot het aankleden van jullie baby. Ik werk op een gevoelige en intuïtieve manier om emoties en gebeurtenissen op een natuurlijke manier vast te leggen en zo een blijvende herinnering te creëren aan deze belangrijke gebeurtenis in jouw leven.
Of je nu thuis bevalt of in een ziekenhuis, ik sta klaar om elk moment vast te leggen. Ik begrijp dat elke geboorte anders is en ik pas mijn stijl aan om jouw persoonlijkheid en die van je gezin te weerspiegelen. Mijn focus ligt op het vastleggen van de authentieke emoties en momenten, zonder de intimiteit van het moment te verstoren.
Ik werk voornamelijk in en rond Amsterdam, maar ik ben ook bereid om te reizen naar andere locaties in Nederland om jouw geboorte vast te leggen. Ik ben toegewijd om jouw verhaal vast te leggen en ervoor te zorgen dat jij en je gezin deze speciale gebeurtenis voor altijd kunnen koesteren.
Wil je meer weten over mijn diensten en mogelijkheden voor geboortefotografie? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal vast te leggen en samen te werken aan een blijvende herinnering van deze bijzondere gebeurtenis in jouw leven.

bottom of page