DBF04793-Edit-Edit.jpg

10 JAAR ERVARING

De meest ervaren geboortefotograaf van Amsterdam

FULLTIME
 

Fulltime fotograaf - uitstekende  beschikbaarheid

SAMENWERKING

Preferred partner van verschillende ziekenhuizen

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 7-10 dagen wordt je reportage geleverd

VERFIJND

Pure, echte momenten smaakvol vastgelegd

EEN FOTOGRAAF BIJ JE BEVALLING

Hoe werkt het?

STAP 1 - NEEM CONTACT OP

Vul het contactformulier in, stuur een mailtje of bel me. Ik stuur altijd binnen 24 uur een reactie, mocht je niets hebben ontvangen, check dan je spambox. Easy as that.

STAP 2 - LET'S MEET

Ik kom graag een keertje bij je langs om kennis te maken of we kunnen even videobellen. Ik vertel je graag over mijn werk(wijze), laat je mijn prachtige albums zien en voelen, je krijgt antwoord op al je vragen en we bespreken natuurlijk je wensen.

STAP 3 - RESERVEREN

Als je hebt besloten om te boeken, stuur ik je het intake formulier en de factuur voor de aanbetaling. Daarna staat je uitgerekende datum definitief gereserveerd in mijn agenda. We houden contact en alles wat je hoeft te doen is je buik te laten groeien.

STAP 4 - BABY TIME

De langverwachte dag is aangebroken! Ik kom naar je toe en maak van deze waardevolle momenten een prachtige herinnering. Ik laat je in je eigen bubbel en werk haarfijn samen met de zorgverleners in de achtergrond. Maar mocht je mij nodig hebben, dan ben ik er voor je.

STAP 5 - GENIET!

Meestal één week na de geboorte van je baby is het al zover! Zorg dat je genoeg tissues in huis hebt, want je gaat de allereerste keer je geboorteverhaal terugkijken!
Daarna gaan we samen het mooiste boek van je leven maken. Jij kiest de foto's en de cover voor het album en ik doe de rest.

DBKF6981.jpg

Nice to meet you

Ik ben geboren en getogen in Hongarije waar ik na mijn studie als journalist werkte. Toen ik een keer verslag moest doen vanuit Amsterdam, kwam ik een leuke jongen tegen en de rest is history. :-) Inmiddels zijn we ouders van Bence, Adam* en Emma.

Ik drink geen alcohol (handig als ik standby sta), maar wel Cola Light (I know) en sinds kort af en toe ook koffie. Ik ben workaholic wat ik heel goed kan gebruiken als geboortefotograaf. Het is namelijk niet alleen een beroep maar een lifestyle: tijdens mijn standby tijd gaan mijn cliënten altijd voor. Voor mijn privé leven, voor mijn afspraken, zelfs voor mijn slaap. Gelukkig krijg ik veel steun van mijn gezin, zij passen dan ook hun leven aan. Ik sta met mijn beide voeten op de grond en fotografeer op de manier hoe ik zelf ook gefotografeerd zou willen worden.

In 2012 mocht ik, als één van de eerste fotografen van Nederland, een geboorte vastleggen. Wat een intens mooie ervaring! Sindsdien heb ik een heleboel kinderen zien geboren worden en ik wil niets liever dan aan steeds meer mensen laten zien waar geboortefotografie om draait: de emoties van die dag, de liefde tussen jou en je partner, alle kleine, maar oh-zo-belangrijke details en jouw blik wanneer je jouw kleintje voor het eerst ontmoet. Ik meen oprecht: dít is de mooiste dag van je leven en verdient om te worden vastgelegd.

Zal ik ook jouw verhaal vastleggen?

Liefs,

dora-sign.png
dora.jpg

Awards

SILVER AWARD 2022

International Association of Professional Birth Photographers
 

HONORABLE MENTION 2022

International Association of Professional Birth Photographers

BRONZE AWARD 2020

Birth Becomes You Image Review

IMAGE OF THE YEAR 2019

International Association of Professional Birth Photographers

PEOPLE'S CHOICE AWARD 2019

Birth Becomes You Image Contest

In de media

oudersvannu-logo.png
AT5-logo-2-300x300.png
logo.png
RTL_4_logo_2005_edited.png
SBS6-logo-2018_edited.png
linda.png
Amstelveens-Nieuwsblad.png
kiindlogozwart.png
logo.png
vanity-fair-logo.png
logo-minime-dark.png
huffpost-logo-png-9.png
Glamour.png