top of page

GEBOORTEFOTOGRAAF IN AMSTERDAM E.O.
ERVAAR DE MAGIE VAN GEBOORTEFOTOGRAFIE

En dit is waar het om gaat! Geboortefotografie is voor mij de liefde en al die emoties op de dag wanneer je baby geboren wordt. De meest bijzondere dag van je leven. Het geboorteverhaal van je kindje. Het bevallingsverhaal van jou. Lang of kort, thuis of in het ziekenhuis, medisch of juist hands-off. In het water of via een keizersnede. Een tweeling of misschien een drieling. Alleenstaande ouder of wensouders met een draagmoeder. Een premature of een rainbow baby. Elk verhaal is uniek. Het is jouw verhaal.

Ik ben een gepassioneerde geboortefotograaf met meer dan 11 jaar ervaring, werkzaam in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en omgeving. Mijn doel is om de waardevolle momenten van geboortes vast te leggen op een unieke en emotionele manier. Als de meest ervaren geboortefotograaf in deze regio, heb ik het voorrecht gehad om talloze prachtige geboortes vast te leggen. 

Of het nu gaat om een keizersnede, een thuisbevalling of een badbevalling, ik zorg ervoor dat ik discreet aanwezig ben om de intieme momenten vast te leggen zonder de natuurlijke flow van het geboorteproces te verstoren. Ik begrijp de gevoeligheid en het belang van deze momenten en ik respecteer altijd de wensen van de ouders.

Met mijn ervaring weet ik precies hoe ik het verhaal van jullie bevalling op een authentieke en emotionele manier kan vastleggen. Ik leg niet alleen de geboorte zelf vast, maar ook de emoties, de liefde en de verbinding tussen jullie als gezin. Deze herinneringen zullen voor altijd gekoesterd worden.

Neem vandaag nog contact met me op want er zijn maar een aantal plekken per maand beschikbaar.

bottom of page