top of page
DBF08361-Edit.jpg
Anker 1

BIRTH PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY
AMSTERDAM • AMSTELVEEN • HAARLEM

Hi! I'm Dora and I'm so glad you stopped by! Why? Because I don't want you to make the same mistake I did. I don't have any photographs of my own birth journeys. And I  deeply regret that.  At that time birth photography didn't exist here, in fact I was one of the first birth photographers in the Netherlands.

In the past 10 years I've documented almost 200 births and this makes me the most experienced birth photographer in the greater Amsterdam area. I'm proud to be an internationally published and award winning birth photographer and it would be a great honour to capture your story! Whether you're going to give birth at home in a birth pool or in the hospital via a c-section, you'll be thrilled that your story is well documented and you can relive the day you met your  baby.

DBKF9141.jpg
DORA WEET DE PUURHEID VAN HET MOMENT TE VANGEN. BESCHEIDEN, LIEFDEVOL, PROFESSIONEEL EN INTEGER. ZE HEEFT ONS EEN GESCHENK VAN ONSCHATBARE WAARDE GEGEVEN. DAT HADDEN WE VAN TEVOREN NOOIT KUNNEN BEDENKEN.

Lucienne, Amsterdam

GEBOORTEFOTOGRAFIE IN AMSTELVEEN
CREËER BLIJVENDE HERINNERINGEN AAN JOUW GEBOORTEMOMENTEN

Wist je dat geboortefotografie is regio verbonden? Soms gaat een bevalling heel snel waardoor een fotograaf uit de andere kant van het land niet op tijd kan zijn. Maar ik heb goed nieuws voor je! Woon je in Amstelveen? Ik ook! Daardoor kan ik in no time bij je bevalling zijn. En nog meer goed nieuws! Ik ken bijna alle verloskundigen en gynaecologen in Amstelveen én ik heb een exclusieve samenwerkingsverband met het Amstelland ziekenhuis in Amstelveen. Hierdoor kan ik niet alleen heel fijn samenwerken met het medisch team, maar ik ben ook welkom op de ok, mocht jouw bevalling een keizersnede worden.

Daarnaast ben ik de enige geboortefotograaf in de omgeving die ook kan filmen. Ik maak echte geboortevideo's. Dus geen saaie slideshow's maar een echte geboortefilm met jou en je baby in de hoofdrol.

Als geboortefotograaf in Amstelveen begrijp ik de unieke betekenis en intieme sfeer van dit levensveranderende moment. Ik werk discreet en respectvol, zodat je volledig kunt ontspannen en je kunt richten op de geboorte van je kind, terwijl ik alle waardevolle momenten vastleg.

Mijn doel is om authentieke en ontroerende beelden te creëren die je telkens weer kunt herbeleven. Van de eerste weeën tot de eerste blikken van verwondering, ik leg alles vast met oog voor detail en gevoel voor timing.

Of je nu een ziekenhuisbevalling, thuisbevalling of badbevalling hebt, ik ben erbij om jouw verhaal te documenteren. Met mijn ervaring en expertise in geboortefotografie zorg ik ervoor dat je een waardevol visueel verslag hebt van deze intieme en onvergetelijke gebeurtenis.

Neem vandaag nog contact met me op om je wensen te bespreken en samen te werken aan het vastleggen van de geboorte van je kind in Amstelveen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kostbare momenten voor altijd gekoesterd worden.

bottom of page