NICE TO MEET YOU.

Ik ben gelukkig getrouwd en mama van Bence, Adam* en Emma. Op mijn 26e verhuisde ik vanuit Hongarije naar Amstelveen waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik drink geen alcohol (handig als ik standby sta), maar wel Cola Light en sinds kort ook koffie (ik kan dus redelijk lang wakker blijven haha).

Ik ben workaholic wat ik heel goed kan gebruiken als geboortefotograaf. Het is namelijk niet alleen een beroep maar een lifestyle: tijdens mijn standby tijd gaan mijn clienten altijd voor. Voor mijn privé leven, voor mijn afspraken, zelfs voor mijn slaap. Gelukkig krijg ik veel steun van mijn gezin, zij passen dan ook hun leven aan.
Ik sta met mijn beide voeten op de grond en fotografeer op de manier hoe ik zelf ook gefotografeerd zou willen worden.

In 2012 mocht ik, als één van de eerste fotografen van Nederland, een geboorte vastleggen. Wat een intens mooie ervaring! Sindsdien heb ik een heleboel kinderen zien geboren worden en ik wil niets liever dan aan steeds meer mensen laten zien waar geboortefotografie om draait: de emoties van die dag, de liefde tussen jou en je partner, alle kleine, maar oh-zo-belangrijke details en jouw blik wanneer je jouw kleintje voor het eerst ontmoet. Ik meen oprecht: dít is de mooiste dag van je leven en verdient om te worden vastgelegd.

Zal ik ook jouw verhaal vastleggen?

Liefs,

dora-sign.png
IAPBP-Badge-1-Color-Navy-1.png

AWARDS

BRONZE AWARD 2020

Birth Becomes Her Image Review

IMAGE OF THE YEAR 2019

International Association of Professional Birth Photographers

PEOPLE'S CHOICE AWARD 2019

Birth Becomes Her Image Contest

IN DE MEDIA

oudersvannu-logo.png
AT5-logo-2-300x300.png
Glamour.png
logo.png
Amstelveens-Nieuwsblad.png
kiindlogozwart.png
logo.png
vanity-fair-logo.png
logo-minime-dark.png
huffpost-logo-png-9.png