jouw geboorteverhaal tijdens corona
we do this together

UPDATE

Geweldig nieuws! Volgens de nieuwe richtlijnen van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) mag er naast je partner weer één extra persoon bij de bevalling zijn! Dit betekent dat ik bij thuisbevallingen sowieso aanwezig mag zijn. Ziekenhuizen hanteren hun eigen regels en het is nog even afwachten of ze deze richtlijn daadwerkelijk gaan overnemen. Ik blijf natuurlijk de ontwikkelingen bij de ziekenhuizen in onze regio volgen en maak hieronder een lijst van de ziekenhuizen waar ik toegang heb op dit moment:


Spaarne Gasthuis, Haarlem

OLVG West, Amsterdam

OLVG Oost, Amsterdam

Bevalcentrum West, Amsterdam

Jij verwacht je baby tijdens de Corona crisis. Een moeilijke en vooral onzekere tijd voor iedereen. Gelukkig zijn er strenge maatregelen die werken. Iedereen past zich aan en voor mij als geboortefotograaf is de taak om te bedenken hoe jouw geboorteverhaal zo goed mogelijk vastgelegd kan worden. Want dit blijft jouw bijzondere dag, de dag die je jouw hele leven gaat vieren en de dag die de moeite meer dan waard is om vast te leggen. Hoe dan ook!

 

Hoe werkt het?

  • Jouw partner is de fotograaf. Jullie krijgen van mij uitgebreide instructies om de hele bevalling zo goed mogelijk vast te leggen.

  • Ik ben de editor. Na de bevalling sturen jullie de gemaakte foto's door, ik maak een selectie en bewerk ze stuk voor stuk om ze zo mooi mogelijk* te maken. Daarnaast maak ik een luxe mini album met 20 foto's.

* Het eindresultaat is afhankelijk van het talent van de fotograaf en het ingeleverde materiaal, ik kan bv. een onscherpe foto niet scherp maken.

Prijs: 350 euro

Beweeg de slider en zie het verschil wat een professionele fotobewerking kan maken