jouw geboorteverhaal tijdens corona
we do this together

UPDATE

Geweldig nieuws! Volgens de nieuwe richtlijnen van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) mag er naast je partner weer één extra persoon bij de bevalling zijn! Dit betekent dat ik bij thuisbevallingen sowieso aanwezig mag zijn. Ziekenhuizen hanteren hun eigen regels en het is nog even afwachten of ze deze richtlijn daadwerkelijk gaan overnemen. Ik blijf natuurlijk de ontwikkelingen bij de ziekenhuizen in onze regio volgen en maak hieronder een lijst van de ziekenhuizen waar ik toegang heb op dit moment:


Spaarne Gasthuis, Haarlem

OLVG West, Amsterdam

OLVG Oost, Amsterdam

Bevalcentrum West, Amsterdam

Jij verwacht je baby tijdens de Corona crisis. Een moeilijke en vooral onzekere tijd voor iedereen. Gelukkig zijn er strenge maatregelen die werken. Iedereen past zich aan en voor mij als geboortefotograaf is de taak om te bedenken hoe jouw geboorteverhaal zo goed mogelijk vastgelegd kan worden. Want dit blijft jouw bijzondere dag, de dag die je jouw hele leven gaat vieren en de dag die de moeite meer dan waard is om vast te leggen. Hoe dan ook!

Op dit moment mag ik helaas niet aanwezig zijn bij de geboortes, ook niet bij een thuisbevalling. Gelukkig zijn er nog wel een aantal mogelijkheden. En er is ook wel een positieve kant: wilde je een geboortereportage boeken, maar was je aan het twijfelen? Dan kan mijn nieuwe, tijdelijke we-do-this-together dienst een uitkomst bieden. Want wij kunnen het samen doen!

 

Hoe werkt het?

  • Jouw partner is de fotograaf. Jullie krijgen van mij uitgebreide instructies om de hele bevalling zo goed mogelijk vast te leggen.

  • Ik ben de editor. Na de bevalling sturen jullie de gemaakte foto's en eventueel filmpjes door, ik maak een selectie en bewerk ze stuk voor stuk om ze zo mooi mogelijk te maken. Daarnaast maak ik een luxe mini album, een prachtige slideshow met muziek en een privé webgallery.

  • Extra optie: indien mogelijk, kom ik langs voor een gratis mini raam-reportage.

Prijs: 350 euro

Beweeg de slider en zie het verschil wat een professionele fotobewerking kan maken

© 2020 DORA BARENS GEBOORTEFOTOGRAFIE. AMSTERDAM.

PRIVACYVERKLARING  | KVK 54785634